Ondernemen Haarlemmermeer

SWDV Advocaten heeft nieuwe locatie in Haarlemmermeer

Sinds 3 augustus 2020 vind je de hoofdvestiging van SWDV Advocaten niet meer terug op zijn oorspronkelijke locatie. Het advocatenbureau opereert nu vanuit Haarlemmermeer, op het adres Taurusavenue 181 in Hoofddorp meer bepaald.

In samenwerking met Schenk Makelaars en de aannemer en zijn crew kan SWDV Advocaten nu zijn cliënten van dienst zijn op een echte toplocatie. Het resultaat van het project is een splinternieuw, fris en duurzaam gebouwd kantoor waarbij moderniteit en geschiedenis perfect worden gecombineerd. Wie het kantoor van in de verte aanschouwt, herkent immers het silhouet van de aardappelschuren die hier in het verleden stonden naast restaurant Den Burgh. 

Ook de vestiging in Purmerend is verhuisd naar een nieuw aangebouwd deel van het oude schoolgebouw De Ark. Hier heeft het nu zijn kantoor in een ruimte die perfect matcht met het DNA van het SWDV Advocaten. Een industriële ruimte met veel glas en staal, gecombineerd met de verweerde stenen van het oude gebouw. Het kantoor in Haarlem is wel nog steeds gehuisvest in het vertrouwde pand aan de Dreef 48

Andere locatie, dezelfde visie en aanpak

SWDV Advocaten mag dan wel een nieuwe locatie hebben, toch blijft het advocatenkantoor dezelfde visie aanhouden en met dezelfde aanpak hun cliënten bedienen. Dit met een team dat ook is versterkt met twee ervaren advocaten, Dolf van Gaalen en René de Bondt. René staat klaar voor advies op het gebied van import en export, contracten, ladingschade, verzekeringskwesties en alle andere zaken waar bedrijven binnen handel, transport en logistiek mee geconfronteerd worden. Dolf heeft dan weer ruime ervaring in het civiele en ondernemingsrecht. De nadruk ligt in zijn praktijk op incassozaken, handelsrecht, herstructureringen (relatie met banken) en geschillen tussen vennoten en aandeelhouders.

Ook Sanne van der Horst maakt terug deel uit van het team Overheid van SWDV Advocaten. Bij haar kunnen gemeenten en ondernemingen terecht in procedures op het gebied van bestuurs- en civiel recht.