Ondernemen Haarlemmermeer

MVEA Bedrijfskleding - Korte metten met kleding die niet veilig genoeg is.

Zoveel mensen, zoveel beroepen en zoveel bedrijfskleding. Bij MVEA vind je precies wat je nodig hebt aan comfort, bescherming, veiligheid, zichtbaarheid en representatie. In allerlei uitvoeringen en eigenschappen. MVEA biedt het echte maatwerk en met onze bedrijfskleding werken mensen langer, prettiger en hebben ze minder blessures.

Kniestukken horen niet op de hoogte van je klokkenspel

Met MVEA partner van Vastgoed Haarlemmermeer en gelegen op bedrijventerrein Cruquius-Zuid, kies je voor de hoogste kwaliteit, voor visie op de lange termijn en ben je goed voor je mensen. We hebben bijvoorbeeld werkbroeken in maar liefst 27 maten! En werkjassen in 10 maten. Onze kleding zit als gegoten, doet wat hij moet doen, alles blijft op zijn plek zitten (zoals bijvoorbeeld kniestukken) en is gemaakt van de sterkste materialen. Kom eens passen in onze showroom. Je weet niet wat je voelt.

De juiste schoen, wij hebben er een neus voor

Voor 1001 beroepen heeft MVEA de juiste werk- schoenen. Bijvoorbeeld voor de schilder op de steiger: een schoen met veel grip. Voor de machinebankwerker: een schoen met veel sta- comfort en moet je veel lopen, dan bieden we soepele schoenen voor heel veel kilometers. Ook mensen met pijnlijke voeten door bijvoorbeeld hielspoor helpen we aan comfortabele werkschoenen. Maar het oog wil ook wat en daarom kun je bij ons kiezen uit tientallen soorten, modellen en kleuren.

Meer grip op je werk

MVEA heeft een duidelijke missie: zorgen dat iedereen de perfecte en meest veilige bedrijfskleding draagt. Die naadloos past bij het werk dat je doet, uiterst comfortabel zit, prachtig oogt, lang meegaat en beschermt waar je beschermd moet worden. We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom waar je de persoonlijke aandacht meteen voelt. Beter voor je.