Ondernemen Haarlemmermeer

Lekker uit eten in de Haarlemmermeer? Hier moet je zijn!

Of je nu gaat borrelen met vrienden, gaat lunchen met zakelijke relaties of gaat dineren met familie, de Haarlemmermeerse horeca ontvangt je met open armen. Bij deze pareltjes is het goed toeven en weten ze als geen ander invulling te geven aan gastvrijheid!

Masami Fusion Cuisine

Aan de Polarisavenue 151 in Hoofddorp vind je restaurant Masami. Cultuur en tradities komen hier in verrassende gerechten in harmonie samen. De nadruk ligt op Aziatische gerechten met een Europese twist.

De Beurs

Maximaal genieten van koffie, lunch of diner doe je bij hotel/restaurant De Beurs. Kies bij mooi weer voor een plek op het zonnige terras. Laat het weer zich van een minder goede kant zien? Dan is de glazen serre een fijne plek om te zijn. De Beurs ligt aan Kruisweg 1007 in Hoofddorp

Proeflokaal De Polderboom

Proeflokaal De Polderboom vind je op een karakteristieke plek aan Marktplein 31 in Hoofddorp. In dit sfeervolle, gezellige etablissement drink je een kop koffie, eet je een hapje of geniet je van een drankje met vrienden.

Broodjesboetiek

Uitstekende coffee to go en vers bereidde smoothies haal je bij de lekkerste broodjeswinkel van de stations Hoofddorp en Nieuw Vennep, de Broodjesboetiek. En vergeet dan niet om ook dat overheerlijke vers belegde broodje mee te nemen. Leuk om te weten is dat de Broodjesboetiek zoveel mogelijk samenwerkt met lokale leveranciers.

Restaurant Lieveling

Restaurant Lieveling, fraai gelegen aan de Toolenburgerplas, is the place to be voor lunch, borrel en diner. Maar natuurlijk kun je hier ook terecht voor een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Het zonnige terras aan het water nodigt uit om lang te blijven. Restaurant Lieveling vind je aan Redenburgersingel 110 in Hoofddorp.

The Farm Kitchen

Iedereen is welkom bij The Farm Kitchen aan het Mercuriusplein 1 in Hoofddorp. Dit organic restaurant is gevestigd op de begane grond van kantoorgebouw Pharos. Een hapje eten of borrelen? Het is beide mogelijk. Leuk om te weten is dat The Farm Kitchen een eigen moestuin heeft op het balkon van de eerste etage.

Zoet & Zalig

Huisgemaakte taartjes, overheerlijke broodjes en verse producten. Dat zijn de ingrediënten die je treft bij Zoet & Zalig. Voeg hierbij gastvrije medewerkers en een sfeervolle ambiance en het grote genieten kan beginnen. Je vind Zoet & Zalig aan Polderplein 95 in Hoofddorp.

Papa’s Beach House

Papa’s Beach House is een sfeervol restaurant dat vooral lokale bekendheid geniet. Het restaurant ligt in het Haarlemmermeerse bos aan IJweg 961 in Hoofddorp. Sinds 2013 worden hier de lekkerste lunch- en dinergerechten geserveerd.

Restaurant Den Burgh

Fine dining en genieten van klassieke gerechten? Ook dat kan in de Haarlemmermeer en wel bij Restaurant Den Burgh. In de fraai gerenoveerde monumentale boerderij wordt verfijnd gekookt met eerlijke producten die deels uit eigen moestuin afkomstig zijn. Reserveer via www.denburgh.nl om vervolgens culinair te genieten aan de Rijnlanderweg 878 in Hoofddorp.

De Olmenhorst

Alleen al voor de huisgemaakte appeltaart ga je naar De Olmenhorst aan Lisserweg 481 in Lisserbroek. Een heerlijke kop koffie erbij op het gezellige terras en je dag kan niet meer stuk. Landgoed De Olmenhorst is daarnaast de ideale plek voor feesten, bruiloften en voor je zakelijke aangelegenheden als vergaderingen, lunch en diner. Meer info? Kijk dan op www.olmenhorst.nl.

De Rustende Jager

Bij Hotel De Rustende Jager, aan de Venneperweg 471 in Nieuw Vennep, kom je heerlijk tot rust in kamers die van alle moderne gemakken voorzien zijn. De bars en het restaurant van het 160-jaar oude hotel zijn sfeervol ingericht en de ideale plek om te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of diner.