Ondernemen Haarlemmermeer

Laat een 3D print van uzelf maken

E=MC2 totale projectinrichting is een bedrijf wat gevestigd is in Hoofddorp Noord. Het bedrijf is gespecialiseerd in het volledig inrichten van kantoorruimtes, hotels en horecagelegenheden vanuit de inventariseren, visualiseren en realiseren gedachte.

E=MC2 totale projectinrichting bedient zich inmiddels als eerste projectinrichter veelvuldig van 3D printtechniek. Door gebruik te maken van deze techniek verdwijnen alle grenzen van ontwerpen en realiseren. Hierdoor kunnen de architecten van E=MC2 helemaal losgaan in hun creativiteit. De architecten zijn inmiddels bezig met het ontwerpen van een eigen meubilairlijn; de huislijn Einstein.

Omdat bij het printen van deze meubels een behoorlijke 3D-printer benodigd is, heeft E=MC2 onlangs de grootste in de wereld aanwezige Machine aangeschaft. Deze machine is in de afgelopen weken met groot materieel in de nachtelijke uren naar Hoofddorp Noord getransporteerd en in de loods opgebouwd en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Deze printer is als gezegd de grootste in de wereld en is 5,45meter hoog en 2,50meter breed waardoor er volledige meubelstukken in een keer geprint kunnen worden.

Ook heeft E=MC2 de grootste bijbehorende 3D scanner aangeschaft waardoor bijvoorbeeld personen met het simpelste gemak 3D gescand kunnen worden. Deze scan wordt doorgestuurd naar de 3D printer en vervolgens kan er een nieuwe versie van deze persoon geprint worden. Om deze ervaring met het publiek te delen en de machine feestelijk te 'openen' zal aanstaande zaterdag in de loods van E=MC2 aan het geïnteresseerde publiek een demonstratie worden gegeven van het scannen en printen van een mens. 

Uit het aanwezige publiek zal om 11:15 uur een persoon worden geselecteerd, waarmee we deze 3D-printactie zullen gaan uitvoeren. De gelukkig persoon krijgt de gemaakte 3D print mee naar huis.

U bent vanaf 11:00 van harte welkom bij ons bedrijf waar u wordt verwelkomd met een kopje koffie. U vindt ons aan de Wijkermeerstraat 25 Hoofddorp (naast de wijnzaak).